Официално писмо с отказ за среща от земеделските организации, които

...
Официално писмо с отказ за среща от земеделските организации, които
Коментари Харесай

Зърнарите отказали среща и на премиера Денков

Официално писмо с отвод за среща от земеделските организации , които е получено в Министерски съвет. Това заяви министър председателят Николай Денков по Българска национална телевизия . Той не е сюрпризиран, защото и преди този момент зърнопроизводителите отхвърлиха среща с министъра на земеделието. Това ясно демонстрира, че те не търсят решение, а търсят борба, разяснява Денков.

Иначе той не сподели желание да се отстъпи от позицията да се вдигне възбраната за импорт на украинско зърно , поради което земеделците оповестиха митинга си. Вчера обаче при оповестяването на настояванията, 22-те организации разшириха тези претенции доста и сложиха и нови, в това число разширение на листата със стоките със възбрана.

За решението Денков съобщи, че , изключително пък когато настояванията не почиват на обстоятелствата. Освен това ясно се вижда, че в границите на полемиката се вижда замяна на причините.
 Денков предизвести: Кабинетът няма да се поддаде на опити за шантаж
Денков предизвести: Кабинетът няма да се поддаде на опити за шантаж

Покани протестиращите земеделци на среща и да помислят за проблемите си

Освен че за 2023 г. 2 милиарда и 158 млн. лева са предопределени за бранша , от тях към момента не са отпуснати малко над 700 000 млн., а останалите средства са преведени. Освен това през днешния ден излязла информация, че зърнопроизводителите желаят с 20% по-висока цена от тези на международната борса. Тази разлика и цена ще я платим всички ние, уточни още Денков и отбрани решението на държавното управление в интерес на пазара, защото налагането на ограничаващи ограничения основават условияз за помпане на инфлацията.
 Икономисти оборват претекстовете за митинга на зърнарите
Икономисти оборват претекстовете за митинга на зърнарите

Лъчезар Богданов: Не желаят да признаят намерено, че се надяват на високите цени

По тематиката за промените в службите и обединяването на разузнаванията Денков съобщи, че има потребност да събере още информация по концепцията на военачалник Атанас Атанасов - нещо, което не е направил до този миг. Напълно разумно и целесъобразно е желанието и желанието на изпълнителната власт да смени ръководителите на службите , само че не поради кадруване, а с цел да може да се работи в екип. " Виждаме на доста места, че хората, назначени на основни позиции, споделят други полезности и други хрумвания ", уточни Денков, а като образец за сферите, в които резултатите са очевидно незадоволителни, уточни битката с корупцията и непознатото въздействие . Денков отхвърли да даде повече детайлности.

Управлението се държи от общите цели - да се направи България едно по-добро място за живеене, да ускорим икономическото развиване, да понижим неравенствата, по-добро обучение, по-добро опазване на здравето, уточни Денков, само че отклони всевъзможен въпрос за бъдещето и дали ротация ще се състои, както и какво ще стане след нея и дали ще има промяна на министри.
 Денков: Проблемът на Радев е, че не ми е наставник
Денков: Проблемът на Радев е, че не ми е наставник

Институциите би трябвало да работят съгласно това, което е заложено в Конституцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР