официално обяви привличането на 18-годишния шотландски защитник Калвин Рамзи. Мърсисайдци

...
официално обяви привличането на 18-годишния шотландски защитник Калвин Рамзи. Мърсисайдци
Коментари Харесай

Ливърпул представи третото си ново попълнение

публично разгласи привличането на 18-годишния шотландски бранител Калвин Рамзи. Мърсисайдци го взимат от за 4,2 милиона лири първична сума. В контракта има бонуси на стойност 2,5 милиона, както и уговорка, при която 17.5% от предстоящ трансфер ще отиде в шотландския клуб.

няма проекти да праща Рамзи чартърен и той ще стартира подготовка с първия тим. Десният краен бранител игра в 33 мача за предишния сезон, като вкара един гол и направи 9 асистенции. През месец април той бе определен за състезател на месеца.

Our new #️⃣2️⃣2️⃣
— Liverpool FC (@LFC)
“Това е сбъдната фантазия. Това е голямо достижение и нямам самообладание да сподели на почитателите какво мога ”, показа Рамзи. Той добави, че една от аргументите да избере е работата на клуба с млади играчи като Трент Александър-Арнолд и.

Рамзи е третото ново попълнение на мърсисайдци след, който дойде от, и, който бе притеглен от. Според британските медии шотландецът може и да е последният нов за това лято, макар потребността от полузащитник. Сега клубът ще се концентрира върху изходящите прехвърляния. В околните дни се чака прехвърлянето на в да бъде финализиран. също може да бъде продаден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР