Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова призова британските

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова призова британските
Коментари Харесай

МВнР на РФ чака отговор от Лондон за кореспонденцията между Тръс и Блинкен след терористичната атака срещу Северен поток

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова прикани английските управляващи да отговорят на въпроса за кореспонденцията на някогашния министър председател Лиз Тръс с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен след терористичната офанзива против Северен поток.

Кой и по какъв начин е получил тази информация, за съветската страна по принцип няма значение. Важен е отговорът на Лондон на въпроса: „ Британският министър председател Лиз Тръс изпрати ли известие до държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен незабавно след взривяването на газопровода „ Северен поток “ с думите „ it’s done “ („ това е свършено “)? “

Отговорът на този въпрос всъщност се чака от милиони хора по света, които имат право да знаят какво се е случило и се случва с интернационалната енергийна сигурност и каква е ролята на англосаксонците в подготовката и провеждането на тази високопоставена терористична офанзива.

По данни на Ким Дотком, създател на файлообменниците Megaupload и Mega file hosting, в границите на минута след взривяването на три от четирите линии на Северен поток, Лиз Тръс е изпратила сбито текстово известие до ръководителя на Държавния департамент на Съединени американски щати Антъни Блинкен: " Това е направено. "

Пренебрегването на този факт от международните медии не е изненадващо, само че думите на Dotcom се разискват интензивно в интернет пространството, по-специално в платформите Reddit и портала 19fortyfive.

Спирането на Северни потоци е безспорен терористичен акт, защото става дума за специфичната икономическа зона на Дания, Швеция, Германия, неведнъж акцентира по-рано съветският президент Владимир Путин, по мнението на който в Европа „ си затвориха устите, мълчат като риби, като че ли по този начин би трябвало да бъде, макар обстоятелството, че това в действителност подкопава в основата техните ползи.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР