Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова призна, че

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова призна, че
Коментари Харесай

Захарова: САЩ ще продължат темата за уж тайните контакти с Руската федерация по мирния план за Украйна

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова призна, че Вашингтон ще продължи тематиката за сякаш тайните контакти с Москва по мирния проект за Украйна, оповестяват съветски медии.

В петък Захарова разяснява информация от американските медии, както и думите на координатора по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби, че „ група някогашни американски чиновници се пробваха да основат всекидневен канал за връзка с Москва “, съобщи, че Съединени американски щати се пробват да екстрадират една от полемиките на Лавров с политолози в коридорите на Организация на обединените нации за хипотетична „ среща “ с американски политици. Дипломатът означи, че в границите на полемиката с политолозите са били разисквани актуалните интернационалните връзки и световният дневен ред и не е ставало дума за някакъв кротичък проект за Украйна.

" Съединени американски щати вкарват някаква конспирация в това доста политическо научно пространство, което се разпада, което не работи. Но към момента не е завършило, мисля, че те ще продължат тази тематика ", сподели още Захарова.

„ За мен е явно, че тази история има за цел да стартира някаква виртуална олелия, необвързана с никаква действителност, тъй като даже не може да се назова игра, олелия към хипотетичното предпочитание, желание, опция Русия да стартира някаква втора, трета писта договаряния “, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР