Официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед в България се нарежда

...
Официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед в България се нарежда
Коментари Харесай

Родният фен клуб на Юнайтед на второ място в Европа

Официалният почитател клуб на Манчестър Юнайтед в България се подрежда на почетното второ място в цяла Европа, съгласно формалното класиране на фенски организации на „ Червените дяволи “. Това оповестиха от Централния офис на Манчестър Юнайтед на ръководителя на нашия почитател клуб Емил Йорданов на 17 ноември, по време на благодарствена вечеря в една от залите на стадион Олд Трафорд. Вечерята беше проведена за всички ръководители на почитател клубове на британския тим в света, в символ на благодарност за мощния им екипен дух. Почетни посетители бяха и някогашните футболни митове Рони Йонсен, Денис Ъруин и Йеспер Бломквист.

Според първичните резултати от класирането за най-хубав почитател клуб от август месец, нашият почитател клуб се подрежда на трето място в целия свят. А що се отнася до класиране на равнище Европа, българските ентусиасти заемат по бройка и интензивност второ място.

По време на престоя на нашия почитател клуб в Манчестър ръководителят Емил Йорданов, съумя да се срещне и с някогашната звезда на „ Червените дяволи “ Ники Бът и да му подари бутилка отлежало българско вино. От своя страна, легендата показа, че ще се наслаждения на подаръка дружно със фамилията си, точно на Коледа.

Нашият почитател клуб не стопира да радва страната ни със своите достижения. Група от 20 родни ентусиасти още веднъж взриви трибуната „ Сър Алекс Фъргюсън “ на стадион Олд Трафорд с радостни песни и възгласи по време на мача против Ню Касъл на 18 ноември. Любимите „ Червени дяволи “ и този път не разочароваха своите правилни фенове, като справедливо победиха съперника си с 4:1 и си върнаха второто място в Премиъм лийг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР