Официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom вече

...
Официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom вече
Коментари Харесай

Стартираха официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom

Официалните продажби на iPhone 15 в мрежата на Vivacom към този момент стартираха, като най-новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max могат да бъдат закупени във всички магазини на телекома, както и онлайн на. Компанията предлага и второто потомство на безжичните слушалки AirPods Pro с MagSafe зареждане и USB-C, както и истински Apple аксесоари.

Хитовите модели от последната серия на Apple  се оферират в композиция с всички настоящи Unlimited проекти на Vivacom, посредством всички налични благоприятни условия за покупка в цялата комерсиална мрежа на телекома – в брой, на лизинг за период от 24 месеца или 36 месеца.
-->
Цената на лизинг за 36 месеца при подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited 300 са, както следва:
56,98 лева на месец за iPhone 15 128 GB64,98 лева на месец за iPhone 15 Plus 128 GB70,98 лева на месец за iPhone 15 Pro 128 GB85,98 лева на месец за iPhone 15 Pro Max 256 GB
A първите клиенти, закупили някои от новите модели iPhone с проект Unlimited, могат да се възползват от сърфиране без ограничаване на скоростта в мрежата на Vivacom до края на октомври.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с прелестен нов дизайн и мощна 48MP съществена камера с опция за двукратно нарастване, процесор A16 Bionic и USB Type-C. iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple до момента. Те оферират моден и лек дизайн с корпус от рециклиран исполин, съществени усъвършенствания на камерата, в това число по-усъвършенствана 48MP съществена камера, процесор A17 Pro и USB Type-C. 

Още една изненада чака клиентите, ползващи iPhone в мрежата на Vivacom. Новата iOS 17 към този момент поддържа VoWiFi – услуга, предоставяща опция за диалози посредством WiFi мрежа елементарно и комфортно. Обажданията употребяват включените минути в абонаментните проекти на потребителите на Vivacom, без спомагателни такси и без значение от типа мобилен проект, който са избрали. Услугата е налична през безусловно всички WiFi мрежи на територията на страната, а Vivacom e единственият телеком у нас, който я предлага и на територията на Европейския съюз. 

Повече информация за новите модели iPhone може да откриете  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР