Официалната позиция на Украйна отговаря и на настроенията в страната,

...
Официалната позиция на Украйна отговаря и на настроенията в страната,
Коментари Харесай

Среща с Альона Шевцова: Доброволец и съветник на командира на сухопътните войски в Украйна


Официалната позиция на Украйна дава отговор и на настроенията в страната, а точно, че създалото се напрежение е по-скоро „ нечиста сделка “, която цели избрани политически цели в световен мащаб и в последна сметка няма да се стигне до война.

През 2013 година Альона Шевцова има личен бизнес в региона на финансите. Тя е шеф с офис в центъра на Киев. Въпросите за нацията не са тематика за нея, само че тогава избухва Майдана и смисълът на живота ѝ се трансформира вечно. Срещаме я на това място осем години по-късно.

Снимка: bTV


„ Когато Майданът стартира, всички хора, които имах проукраинска позиция се сплотиха и когато войната стартира, започнхаме да оказваме помощ на тези, които бяха на фронтовата линия. Майданът ме промени. Мога да кажа, че много хора доста трансформираха полезностите си след него. Даже мисля, че всички ги трансформирах “, съобщи доброволоцът и консултант на кпмандира на сухопътните войски Альона Шевцова.

Снимка: bTV


След Майдана в част от Източна Украйна стартира сепаратистки спор. Както хиляди други мъже и дами, Альона става доброволец и оказва помощ на армията на своята страна в Източна Уктрайна

„ След всички тези години към този момент се усещам по този начин като че ли имам второ семсйство в Източна украйна. Искам да изпозлвам своята мощ и воля, с цел да оказа помощ за успеха на Украйна. Много мои сътрудници от бизнеса започнаха да оказват помощ “, добави тя.

Снимка: bTV


Освен хилядите доброволци като нея, цели 20 000 дами са на постоянна работа в украинските въоръжени сили.

„ Тук са фотосите на хората, които бяха убити на Майдана. Хората в Европа четат новините за Украйна, само че те не могат изцяло да схванат “, счита Альона.
Снимка: bTV

Альона Шевцова има наследник на 20 години. Той учи във военния институт, с цел да служи на страната си.

Днес в някои от украинските медии излезе информация, че част от съветските сили, които са струпани към границата, се отдръпват към Русия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР