Офис кулата от клас А – един завършен град в

...
Офис кулата от клас А – един завършен град в
Коментари Харесай

North Tower официално отвори врати с над 80% заетост

Офис кулата от клас А – един приключен град в града, e част от актуалния бизнес комплекс Bulgaria Towers с комфортна локация тъкмо над Bulgaria Mall
Squircle Capital, самостоятелна компания за дялово вложение и управител на вложения в недвижими парцели с активи в цяла Европа, откри втората си офис кула в София. С над 80% претовареност North Tower е един от най-значимите офис планове от клас А, приключени в България през последните няколко години. Чисто новата постройка е втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, който включва и South Tower (бившата Infinity Tower), като и двете кули имат основно преимущество от синергията с водещия търговски център Bulgaria Mall. North Tower се състои от 16 000 кв. м. висококачествени офис площи и предлага на своите наематели удобна и гъвкава работна среда с всички преимущества на добре забележимата, първокласна локация. Списъкът на водещите компании, към този момент наематели в кулата, включва LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и други

„ North Tower е измежду най-амбициозните офис планове, осъществени в България през последните няколко предизвикателни години. Светът се трансформира с много бързи темпове и всички ние би трябвало да се приспособяваме бързо. Не е изненадващо, че от ден на ден бизнеси търсят работни пространства с повече улеснения и открити общи елементи. North Tower е първокласна офис постройка, която дава на своите наематели всички нужни услуги и улеснения на едно място “, сподели Иван Табаков, шеф на Bulgaria Towers и Bulgaria Mall.

Разположена на бул. „ България “, една от основните транспортни артерии на София и бързоразвиващ се административен, финансов и потребителски хъб, North Tower е стратегически позиционирана по този начин, че да дава отговор на всички бизнес потребности. Сградата се състои от 11 просторни офис пространства с съвременен дизайн.  Разпределението на отворените пространства на всеки етаж и етажните проекти до 2200 кв. м. разрешават гъвкавостта, която наемателите търсят през днешния ден, и дават опция на бизнеси от всевъзможен размер да основат разнообразни работни концепции и прекарвания.

North Tower разполага също с пряк достъп до пътните артерии и подземния паркинг. Сградата се обслужва от голям брой високоскоростни асансьори с огромен потенциал, които разрешават бърз и елементарен достъп на наемателите до всеки етаж. Разположена над Bulgaria Mall, кулата обезпечава и достъп до голям брой спомагателни услуги, измежду които банка, фудкорт и заведения за хранене, хранителен магазин, кафенета и над 100 магазина, което е гаранция за нараснала продуктивност и задоволеност на чиновниците.

Bulgaria Towers, част от който е North Tower, е най-новото попълнение в портфолиото на Squircle Capital. Бизнес комплексът предлага първокласни площи чартърен, както и голям брой улеснения и услуги, които могат да отговорят на потребностите на всеки наемател. Разположен наоколо до центъра на София (по-малко от 10 минути с кола), както и до Околовръстния път (1 минута с кола), Bulgaria Towers е елементарно наличен с кола, публичен превоз и пешком. Всяка постройка в комплекса има друга еднаквост и интериор, а дружно образуват най-голямото съвременно офис пространство в този регион на града. Комбинацията от търговски център (Bulgaria Mall) и офис площи (North Tower и South Tower) дава отговор напълно на актуалните условия на модерния бизнес, като обезпечава както удобна работна среда, по този начин и благоприятни условия за релакс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР