Офертата важи в онлайн магазина на оператора при плащане в

...
Офертата важи в онлайн магазина на оператора при плащане в
Коментари Харесай

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy A22 5G с 25% отстъпка

Офертата важи в онлайн магазина на оператора при заплащане в брой
SAMSUNG Galaxy A22 5G е горещата онлайн находка от Yettel, която идва с 25% отстъпка през август, с цел да подсети, че лятото още е тук.

Този месец всички сегашни и бъдещи клиенти на мобилния оператор могат да се възползват от преференциалната оферта с промокод ONLINE при извършване на покупки в уеб страницата на Yettel и заплащане в брой. Galaxy A22 5G, който преди отстъпката се предлага за 229,99 лева в композиция с „ Тотал Макс “ 39,99 лева и контракт за две години, към този момент може да бъде сграбчен за 172,49 лева

Смартфонът съчетава оптималната успеваемост на А серията на Samsung с налична цена. Той се отличава с просторен екран и многофункционална тройна камера. С поддръжането на 5G и работа в мрежата на Yettel от ново потомство, смарт телефонът се трансформира в уместно устройство за всички съвременни и дейни консуматори.

Дизайнът на Galaxy A22 5G е моден, като в това време приляга удобно в ръката за още по-лесна приложимост. Смартфонът може да се похвали с 6,6 “ FHD+ Инфинити-V екран с висока разграничителна дарба и периодичност на освежаване от 90Hz в комбиниране с технологията Real Smooth. Това дава опция на потребителите да се насладят на извънредно плавна картина без раздробяване, без значение от наличието на екрана.

Услужливо за най-цветния сезон Galaxy А22 5G е екипиран с три съществени камери. Основната е 48MP и обезпечава акуратен фокус и високо качество на всеки кадър. Освен нея Galaxy A22 5G има 2MP камера за дълбочина, помагаща при основаването на портретни изображения, и 5MP ултра широкоъгълна камера, която снима панорамни изображения  с обсег от 115 градуса. Селфи камерата разрешава основаването на качествени фотоси благодарение на 8MP датчик и функционалност за замъгляване на фона и ударение върху лицето.

Samsung Galaxy A22 5G работи с осемядрен процесор и 4GB RAM. Те обезпечават бърза и ефикасна работа с разнородни приложения, а батерията с потенциал от 5000 mAh разрешава дълга работа с едно зареждане. Вътрешната памет е със сериозен потенциал до 128GB. За още по-сериозно августовско щракане обаче има и алтернатива за прибавяне на до 1 TB в допълнение място предпазване с MicroSD карта.

Повече информация за предлагането можете да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР