Оферта от 1,7 милиона евро е пристигнала в Левски за

...
Оферта от 1,7 милиона евро е пристигнала в Левски за
Коментари Харесай

Оферта за 1,7 млн. евро пристигна в Левски, Сираков втрещи всички!

Оферта от 1,7 милиона евро е пристигнала в Левски за Хосе Кордоба. Тя е изпратена от Сочи още преди два-три дни. Руснаците желаят да купят незабавно панамския бранител и са подготвени да платят на секундата 1 милион евро, а останалите да са втори транш. Трансферният пазар там беше отворен тази заран и ще затвори чак на 22 февруари.

Босът на Левски Наско Сираков обаче е изненадал всички, като е спрял краткотрайно прехвърлянето. Той не желал да продава никой от главните играчи, защото вярвал, че през февруари прословутата договорка с „ Юнайтед груп “ най-сетне ще е реалност.

Елитен американски клуб също желае Кордоба, разбра още БЛИЦ. Янките обаче не са пращали на този стадий оферта.

„ Руснаците дават положителни за българските стандарти пари. Наско към този момент задържа топката. Иска да изчака развиването по най-горещата тематика – „ Юнайтед груп “. Въпросът е дали от Сочи ще изчакат, тъй като им би трябвало първокласен централен бранител “, разясниха източници на БЛИЦ.

Сочи е последният съветски тим, в който игра Ивелин Попов. Там се подвизава бившето острие на „ сините “ Жоазиньо, който е на 34 години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР