Оф, всичко мога да приема, ама Кирил Петков да говори

...
Оф, всичко мога да приема, ама Кирил Петков да говори
Коментари Харесай

Смела жена разтърси държавата: Този човек със зависимостите да говори за отбрана е прекалено

Оф, всичко мога да приема, но Кирил Петков да приказва за въоръжение и защита ми идва прекомерно. Човек с тежък дисбаланс на невротрансмитерите и дейни вериги за пристрастяване. Свръхстимулацията на веригата за възнаграждние (пари, власт, дами, алкохол, опиати, фукливост и пр.) трансформира допаминовата сигнализация, което води до насърчаване на признаци на пристрастяване.
Когато се трансформират допаминовите рецептори, отслабва префронталната кора и става все по-трудно да се управлява импулсивното и нападателно държание, изключително пък в търсене на още стимулация. Просто към този момент не мога да наблюдвам това сриване на политическата ни система. Истински срам е тази неначетеност, която нахлу с пепейците.
Радев да си оскубе косите в този момент, като слуша Кирил Петков и сие да приказват за защита! Той подари страната с тези гении на политическия кич! Отдавна е ясно, че Политическа партия всекидневно са в някакви психеделични пътешествия на мозъка, където ги изпращат всякакви химикали, и светът им наподобява лекичък, занимателен, финансово несметен, пуфкав и феноменално комфортен. Помня една учена мома от Политическа партия един път сподели в Народното събрание, че България не е в демографска рецесия. И във финансова не е, нищо че емитираме дълг след дълг. Нормалността се изтребва в България.
Пепейците нямат подозрения, че могат всичко и че са най-способните. Понякога се връщат за няколко часа в стаята на действителността, само че то е единствено с цел да отплават още веднъж в измеренията на невнятността. Готови да се подложат за всичко единствено и единствено да удовлетворят зависимостта, да бъдат на власт. Ако им изискат да закрият страната, ще я закрият мигновено от трибуната на Народното събрание с изява на Кирил Петков, сричащ от брошура под носа си какъв брой е небходимо закриването за нашите национални ползи.
Тук няма мислене, има зависимости. Кирил става единствено за психеделичен гид, само че до такава степен я докарахме той и такива като него да приказват за защита и енергетика. Никой от естествените не може да се оправи с Политическа партия, едни психонавти във властта. Нормалността стои в ступор пред наложената извън аномалия. И виждам, че в опразненото от мислене пространство от ден на ден проблематични хора желаят да командват страната. И някой им позволява. Ще остане ли нещо от дерибейството на незнанието или да разпродаваме и да си вървим?!
От Facebook профила на Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР