одобри проекта за военен бюджет за фискалната 2021, който предвижда

...
одобри проекта за военен бюджет за фискалната 2021, който предвижда
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ одобри военния бюджет със санкции срещу Турция и Северен поток-2

одобри плана за боен бюджет за фискалната 2021, който планува наказания против газопровода " Северен поток-2 " и " Турски поток ", както и против Турция заради покупката съветските зенитно-ракетни системи С-400. Новината бе оповестена на уеб страницата на горната камара на американския законодателен орган.
Камарата на представителите на Конгреса гласоподава в поддръжка на плана на 8 декември, като единствено 40 републиканци поддържаха Тръмп и гласоподаваха против законопроекта. Американският президент, защото в него липсва уговорка за анулация на раздел 230 от Закона за информационната нравственос от 1996 година, който пази софтуерните компании от правосъдни каузи за издание, унищожаване или модериране на генерирано от потребителите наличие. Законопроектът получи в долната камара обаче 2/3 от гласовете, което му разрешава да преодолее президентското несъгласие в бъдеще.
 600 благ. $ отпуска Пентагонът за проучвания на 5G технологиите 600 благ. $ отпуска Пентагонът за проучвания на 5G технологиите
Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи безплатна помощ от 600 милиона $ за изследване и тестване на информационно съоръжение...
Повторно гласоподаване в Конгреса ще се организира, в случай че Тръмп блокира документа. Законодателите към този момент оповестиха готовността си да понижат коледната си отмора, с цел да създадат това. Проектобюджетът за защита с общ размер от над 740 милиарда $ планува разпределяне на 635,5 милиарда $ за 26,6 милиарда $ за реализация на националните стратегии за сигурност посредством Министерството на енергетиката и 69 милиарда $ за интервенции в чужбина.
Законопроектът също по този начин съдържа проект за евакуиране на 12 000 американски бойци от Германия и планува по-нататъшни продажби на оръжие за Украйна, както и възбрана за военно съдействие сред Русия и Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР