Одобреният от правна комисия на първо четене Законопроект за противодействие

...
Одобреният от правна комисия на първо четене Законопроект за противодействие
Коментари Харесай

Гюров: Одобреният на първо четене закон за КПКОНПИ е добър знак

Одобреният от правна комисия на първо четене Законопроект за противопоставяне на корупцията е един добър знак за пускане на договарянията, разяснява в Народното събрание ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната ” Андрей Гюров, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Както знаете този закон беше една от значимите стъпки, която ние поставихме като изискване за продължение на договарянията, тъй че е добър знак и в този момент би трябвало да забележим по какъв начин ще продължат полемиките след публичното разискване и сред първо и второ четене в зала, сподели още Гюров.

В рамките на днешния ден Българска социалистическа партия ще организира диалози за държавно управление с “Демократична България ” и самостоятелни депутати, Гюров разяснява и кой ще бъде номиниран за министър председател и връзките с Има Такъв Народ.

Засега тече към момента първият кръг на диалозите, през днешния ден има среща сред Българска социалистическа партия и Демократична България и самостоятелните депутати, след края на този кръг прекосяваме в посока разискване на лични позиции и разискване на министър председател. Засега тази тематика не я обсъждаме, уточни Гюров и напомни, че при първия мандат, номинацията на Политическа партия за министър председател бе Асен Василев.

С Има Такъв Народ към този момент сме водили договаряния, работили сме дружно в обединението, там за жалост равнището на доверие не е високо. Това, което може да се направи отсам за напред е да се беседва на правила и съответни цели и задания, сподели още Андрей Гюров. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР