На практика излиза, че няма как да се състави правителство

...
На практика излиза, че няма как да се състави правителство
Коментари Харесай

Бойко Борисов при президента: Само чувам заклинания и кой колко е велик

„ На процедура излиза, че няма по какъв начин да се сформира държавно управление (…) Само слушам заклинания и кой какъв брой е популярен “.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на консултациите при президента Румен Радев за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 50-ия парламент.

По традиция диалозите при президента започнаха с първата политическа мощ в новия парламент – ГЕРБ-СДС. На консултациите този път участва водачът на ГЕРБ, а с него бяха зам.-председателят на партията Томислав Дончев и Делян Добрев.

 Брендо се е предал и е арестуван 2 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика  Брендо се е предал и е арестуван 2 мин. Брендо се е предал и е арестуван  След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката 3 мин. След гибелта на екскурзиант в планината: Важно е както облеклото, по този начин и застраховката  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика

„ Избирателите на ГЕРБ не желаят ГЕРБ да побеждава, а да получат Николай Денков, ГЕРБ да побеждава, а да получат специалисти, ГЕРБ да носи отговорност, пасивите, а различен да ни съставлява, изясни Борисов. Не може предпоследният, последният да ни споделят кои ще са специалистите, добави той. Не виждам различен вид, с изключение на първия мандат, счита водачът на ГЕРБ “, посочи при започване на срещата Бойко Борисов. 

Очаквайте детайлности!   

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР