Очите ни непрекъснато се движат, получавайки постоянен поток от картини

...
Очите ни непрекъснато се движат, получавайки постоянен поток от картини
Коментари Харесай

Как да предпазим зрението си?

Очите ни непрестанно се движат, получавайки непрекъснат поток от картини и усещания. Обикновено, цялата тази активност се прави автоматизирано, без да я отчитаме. Важно е да се разпознават тези фактори, които биха могли да натоварят или увредят очите ни и да понижат способността ни да виждаме.
Щетите от нездравословни UVA и UVB лъчи са кумулативни за живота на индивида и могат да допринесат за съществени болести на окото и сензитивните зони към очите. За благополучие, тези вреди могат да бъдат предотвратени посредством носенето на верните слънчеви очила.
Друг сериозен риск за зрението ни са източниците на изкуствена светлина. Високите технологии ръководят нашия живот и го вършат по-лесен, както вкъщи, по този начин и на работното място. Ако желаеме да останем фокусирани за по-дълги интервали, до момента в който използваме компютри, смарт телефони, таблети или други устройства на работа, се нуждаем от ясно зрение. В оптики Grand Optics и Joy Optics ще намерите редица артикули, които ще ви оказват помощ да имате по-добро и релаксирано зрение, при всевъзможни условия. Според вашите потребности, ще ви препоръчаме:
- еднофокусни стъкла - това са стъкла за гледане единствено на една отдалеченост. При тях фокусът е постоянен по цялата повърхнина на стъклото. Еднофокусните стъкла могат да имат редица екстри: отбрана от UV радиация, антирефлексно, хидрофобно, липофобно покритие и други.
- офис стъкла - те дават огромни зрителни полета от близки до междинни дистанции (между половин и четири метра). Изключително подобаващи са за работа в офис среда, както и за някои специалности, които изискват положително виждане на междинни дистанции.
- прогресивни стъкла – целесъобразни са за хора над 45 година, които имат потребност от промяна на зренето на всички дистанции – близка, междинна и далечна. Стъклата се създават посредством специфична новаторска технология и имат съвършен естетически тип.
- хората, които прекарват по-голяма част от всекидневието си в затворено помещение и са изложени на синьо-виолетова светлина от LED екраните на своите телефони, компютри и таблети, е добре да изберат стъкла с покритие Blue Protect . То филтрира нездравословната светлина и попречва прекосяването ѝ към окото.
- цифрови стъкла – подобаващи са при интензивно прилагане на цифрови устройства (таблети, телефони). Ползата от тези стъкла е най-много намаляването на умората при дълга работа на цифрови екрани. Изключително подобаващи за хора от 30 до 45 година

Светът става все по-забързан и все по-разнообразен. Компютрите и други устройства играят съществена роля в съвремието ни. Налага се да бъдем продуктивни за дълги интервали. Нашето зрение играе основна роля, изключително когато работим пред екрани и екрани, по тази причина посветихме месец септември на грижата за зрението, както на нас възрастните, по този начин и на нашите деца.
В рамките на месеца всеки наш корпоративен или ВИП клиент може да се възползва от безвъзмезден тест на зрението, за него или за негов непосредствен ( в това число дете над 6 г.) и огромни отстъпки за диоптрични и слънчеви очила.

-35% за очила до 300 лева
-40% за очила от 301 до 699 лева
-45% за очила над 700 лева


Ако не участвате в нашите стратегии за лоялни клиенти, то не се колебайте да се включите тъкмо в този момент. Услугата не е обвързана с условия или разноски, а ви дава право на по-големи отстъпки и спомагателни преференции при извършване на покупки.
И защото е значимо да обърнем внимание на децата преди учебно заведение, ви подсещаме, че както към този момент стана обичайно, месец септември при нас е отдаден на детското зрение. Във всички магазини от вериги Grand Optics и Joy Optics може да извършите безвъзмезден тест на зрението на вашето дете. Тестът ще се прави с авторефрактометър. Апаратът разрешава обективно проучване на рефракцията (пречупвателна сила) на окото. Скринингът с авторефрактометър дава добра предварителна оценка на зрителната заостреност и е подобаващ за възрастни и деца над 6 години.
Очите ни би трябвало да устоят на напрежение в продължение на доста часове всеки ден, по тази причина ви предлагаме при всевъзможен дискомфорт и даже при липса на подобен постоянно да посещавате очен доктор.
Бъдете виновни, погрижете се за вашето зрение в този момент!
За повече информация www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР