Очевидно свободата на словото у нас постепенно изостава дори от

...
Очевидно свободата на словото у нас постепенно изостава дори от
Коментари Харесай

Нямат срам в БНТ! Пуснаха Коцев да плюе срещу Варна в национален ефир

Очевидно свободата на словото у нас последователно изостава даже от Русия и някои страни от Третия свят. Иначе няма по какъв начин да си разбираем наличието в предаването „ Още от деня “ на Българска национална телевизия на претендента за кмет на Варна от Политическа партия Благомир Коцев, който получи свободна естрада да плюе свободно и ненаказано родния си град.
Водещата Надя Обретенова или е от основателите на партията на „ шарлатаните “ или просто е получила твърди указания от Емил Кошлуков, тъй като разреши и на проф. Ивайло Старибратов – претендент на ПП-ДБ за Пловдив да ръси явни нелепости.
Това обаче е една друга тематика, само че Коцев, ах този Коцев, надмина себе си в нагласения пиар.
Вместо да бъде подложен на пресечен огън за безобразията на фамилната му компания и завладените от ресторант „ Хоризонт “ поляни в Морската градина на Варна, някогашният регионален шеф получи естрада за всевъзможни лъжи и операции.
Според него 23 от варненци били за смяна в локалното ръководство и социологията го показвала. Кой ги дава тези данни и какъв брой са правилни – няма представен източник, само че пък Коцев заявява, че точно той е смяната, без значение от нездравия семеен интерес към Приморския парк на Варна.
„ Състоянието на града сега е такова, че ни принуждават да осветяваме проблемите на локалната власт. Градът е в окаяно положение – инфраструктурата, улиците, тротоарите, презастрояването, елиминирането на зелени площи “, продължи с неистините Благомир Коцев, прикривайки и персоналните си безобразия.
Пропусна обаче да спомене както за проблема „ Хоризонт “, по този начин и за почналия избирателен ремонт на „ ВиК – Варна “, по план, занимателен от 2 година поради „ Промяната “ и служебните държавни управления на Румен Радев.
Коцев даже си разреши да намекне, че варненци надали не са глупави, тъй като гласоподават освен за одобрени партии, а и за локални обединения и обединения, защитаващи интереса на града.
Тук Надя Обретенова пусна следващия фишек – за тръбата във варненското езеро, завещание от Тройната коалиция. Коцев пое услужливата тематика и добави от себе си: „ Започнати са предизборни поправки за над 80 млн. лева, което е равностойно на приходната част на бюджета. Обвиняваха ме, че спирам развиването на града, само че след върнатия от мен, като регионален шеф, бюджет, се състоя прегласуване в Общинския съвет и още веднъж локалната власт беше с развързани ръце да харчи. “
Без да изясни „ Защо? “ Коцев даже сподели, че той е индивидът, който може да позволи „ проблемите “ на града. Същият този град, от който той и фамилията му несправедливо са получили толкоз доста.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР