Очевидно изборът сам по себе си не е свидетелство за

...
Очевидно изборът сам по себе си не е свидетелство за
Коментари Харесай

Обвиняват Нинова, че ползва методи на Цветанов

Очевидно изборът самичък по себе си не е удостоверение за съществуването на либерален вътрешнопартиен живот, стана ясно от изявление за БНР на Валери Жаблянов - един от неуспелите претенденти за лидерския пост в левицата, който дни преди провеждането на директния избор прикани гласоподавателите да не вземат участие във вота.

" Когато имаш цялостен надзор върху структурите, които вършат избора, какво може да се чака? Това избор ли е? Избори има и в Северна Корея ", съобщи Жаблянов.

Според него финансирането на акцията на Корнелия Нинова е било непрозрачно. Той я упрекна, че е употребила така наречен способи на Цветан Цветанов за печелене на избори: " Една огромна част от причините, които употребява новоизбраният ръководител на Българска социалистическа партия във връзка с ГЕРБ, бяха приложени в акцията. Методите на Цветанов бяха заимствани изцяло ".

Жаблянов съобщи, че Българска социалистическа партия се отдалечава от себе си като социалистическа, лява партия и от програмата си. Според него Българска социалистическа партия върви твърдо надясно с този ръководител. Той уточни, че се лимитира идейната полемика в партията. По думите му има заплаха от завръщане на Българска социалистическа партия в Той беше безапелационен, че нито той, нито някой от другите претенденти за водач на партията са предложили колаборация с ГЕРБ: " Върху тази цялостна неистина за искане на колаборация с ГЕРБ беше издигната цялата акция на Корнелия Нинова. Това беше най-голямата неистина ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР