Очевидно има противоречия между хората за подкрепата за ЕС и

...
Очевидно има противоречия между хората за подкрепата за ЕС и
Коментари Харесай

Влизаме ли във войната? Бивш министър каза истината

" Очевидно има несъгласия сред хората за поддръжката за Европейски Съюз и НАТО и желанието на българските жители по отношение на военната помощ за Украйна ", съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев в предаването " ЕвроДикоФ ".

По думите му целият Европейски съюз е оказал военна помощ на Украйна, като се изключи Унгария и България.

" Въпросът е по какъв начин политическите водачи изясняват на българските жители. Аз като симпатизант на президента съм взаимен с неговата оценка, че България не би трябвало да бъде въвлечена във война. Но в същото време съмнението при доводите за какво би трябвало да се изпрати оръжие на Украйна обърква хората. Президентът приказва едно, министър председателят друго... ", добави Ноев.

" Оказването на военна помощ на Украйна изрично няма да ни въвлече във война ", безапелационен беше някогашният боен министър.

" Българска социалистическа партия е срещу изпращане на бронежилетки и каски. Ето това е лицемерната политика на тази българска политическа партия ", добави той.

" Вижте Турция. Тя доставя най-смъртоносните ударни дронове. С едната ръка Ердоган убива съветските бойци, а с другата си се ръкува с Путин и му предлага територия за договаряния с Украйна ", даде образец специалистът.

" Неутралитет в тази война е директна опасност за националната сигурност на България ", безапелационен беше той.

И добави, че по този начин българското държавно управление разрешава на Владимир Путин да усили натиска си против България и " да основава същинска опасност против нас "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР