Очевидно генът в семейството на Саня Борисова е повече от

...
Очевидно генът в семейството на Саня Борисова е повече от
Коментари Харесай

Опасна красавица: Няма да повярвате какви върши сестрата на Саня Борисова в Дубай

Очевидно генът в фамилията на Саня Борисова е повече от добър, тъй като сестра ѝ, Рене, за която в действителност малко на брой знаят, е не по-малко красива от актрисата. Причината Рене Борисова да не е толкоз известна в България е, че от години живее и работи в Дубай като модел и инфлуенсър и несъмнено се оправя чудесно. От изявленията ѝ в мрежата се вижда, че е постигнала добър стандарт на живот, а и се среща с много известни персони. Някои от тях даже остават възхитени от хубостта ѝ.

Рене напълно неотдавна потвърди, че е належащо само да огледа някой мъж, с цел да го завоюва. Независимо дали е елементарен човек, или пък звезда. 
                             

Преди дни хубавицата участва на мач от лигата НБА в Емирствата. На събитието тя срещна артистът и водещ Стив Харви, който останал без думи от прелестната ѝ красота. Той бързо я забелязал и двамата разменили няколко думи, след което се снимали дружно, а фрагментът към този момент събира безбой лайкове в профила на Рене в Инстаграм.

 
                             

На друга фотография, споделена в мрежата, виждаме и баскетболната легенда Доминик Уилкинс, който също останал омаян от българската хубавица. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР