Очевидно актьорът Дарин Ангелов припечелва добре от сценичните си изяви

...
Очевидно актьорът Дарин Ангелов припечелва добре от сценичните си изяви
Коментари Харесай

Дарин Ангелов яхна нов джип за 200 бона

Очевидно артистът Дарин Ангелов припечелва добре от театралните си изяви и работата му в „ На кафе “, откакто съумя да смени остарелия си джип БМВ с по-нов от същата марка.

Запознати издават, че настоящото му возило е на стойност към 200 бона. Ангелов е закупил автомобила преди няколко месеца на лизинг, който ще изплаща през идната петилетка.

 

Изглежда не счита, че автомобилът му е задоволително прелъстителен, че да се набие на очи и очевидно за задачата се бе погрижил и с облеклото си – блестящо жълто яке, съчетано с леопардова блуза, които е невероятно да не привлекат погледите на близките.

 

След раздялата със брачната половинка му Антония Русева, Дарин търпи застой в персоналния си живо припомняме, че някогашната му го заряза поради някогашен мъж, който е лице от престъпните летописи. Панелистът на Гала наподобява още не е съумял да преглътне измяната и да се огледа за нова обич.

 

Запознати издават, че харчи пари за първокласни придобивки, които му оказват помощ да бори депресията, в която е изпаднал след случката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дарин Ангелов актьор панелист „ На кафе “ Антония Русева изневяра депресия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР