Очерталият се като трансферно разочарование Андре Гомеш съжалява, че не

...
Очерталият се като трансферно разочарование Андре Гомеш съжалява, че не
Коментари Харесай

Издънка на Барса: Срам ме е дори да изляза на улицата

Очерталият се като трансферно отчаяние Андре Гомеш съжалява, че не оправдава упованията в Барселона. Португалецът е в клуба към този момент втори сезон, само че рядко демонстрира нещо положително на терена.

“Не одобрявам играта си и не съм удовлетворен - съобщи той пред изданието Panenka. - Моите другари ми споделят, че на терена все едно съм с включена ръчна спирачка и знам, че е по този начин. Това ме тормози толкоз доста, че даже от време на време ме е позор да изляза от у дома, тъй като знам, че хората ме зяпат.”

This is truly sad from our supporters. Even ter-Stegen upset with the treatments that André Gomes received. I'm not big fan of his style, but booing your own player is a vastly disgraceful act. pic.twitter.com/tWj0QotvDF
— (@BusquetsLegacy) March 5, 2018
“След шестия ми месец в Барса нещата се трансформираха, като натискът върху мен стана още по-голям - продължи Гомеш - Това е добре, тъй като аз съм самокритичен. Перфекционист съм и не мога да понасям грешките си. Всичко обаче се трансформира в някакъв ад… а може би това не е точната дума. Не мога да разкарам отрицателните страсти от главата си и това въздейства върху представянето му. Твърде доста ги мисля нещата.”

Няма да е изненада, в случай че в края на сезона европейският първенец напусне “Камп Ноу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР