Очакванията за съставяне на редовно правителство са особено големи. Това

...
Очакванията за съставяне на редовно правителство са особено големи. Това
Коментари Харесай

Гълъб Донев за Мария Габриел: Добър избор

Очакванията за сформиране на постоянно държавно управление са изключително огромни. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., откакто по-рано през днешния ден от ГЕРБ- оповестиха името на претендента си за министър-председател – Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, съобщи кореспондент на.

Виждате, че политическите партии и обединения в настоящето Народно заседание започнаха един по-различен метод към това да се търсят вероятните пътища както за разговор с останалите политически партии в Народното събрание, по този начин и към метода, по който ни показват техните оферти за претендент за министър председател и за министри. Виждаме, че това, което беше като мистерия при предходните парламентарни избори и предходните Народни събрания – да не бъде прочут министър-председателят и съставът на държавното управление до връчването на изпълнен мандат на президента, в този момент това е по-различно – ние към този момент знаем името на претендента за министър-председател. Надявам се до края на седмицата, в случай че се следва тази логичност на показване, до края на седмицата да знаем и имената на претендентите за министри в предлагането, което ще направи първата политическа мощ в Народното събрание, съобщи Донев.

Доколкото познавам и персонално госпожа Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, мисля че това е един добър и обмислен избор. Тя дълги години съставлява България като еврокомисар с ресори, които са извънредно виновни и които чертаят вероятностите на развиване на политиките в тези сфери, в които тя дава отговор в Европейската комисия. Иновациите, младежта, културата са извънредно значими сфери, които занапред следва да имат развиване на равнище Европейски съюз, уточни служебният министър-председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР