Очакваният като зимно попълнение в Локомотив (Пловдив) нападател Джордан Греъм

...
Очакваният като зимно попълнение в Локомотив (Пловдив) нападател Джордан Греъм
Коментари Харесай

Джордан Греъм отпадна като вариант за Локо

Очакваният като зимно попълнение в Локомотив (Пловдив) нападател Джордан Греъм няма да се пристигна в България.

От управлението на " черно-белите " разкриха, че този футболист към този момент не е настоящ за януарската селекция. Причината е, че той получава извънредно висока заплата в сегашния си клуб Уулвърхамптън и не е могъл да се контракти за преференциално преустановяване на договора.

Греъм пристигна в България в края на август и тогава от Локомотив се бяха разбрали с шлагера във Висшата лига за неговото и това на Силвен Десланд преотстъпване на „ Лаута “ до края на сезона. Гаф на чиновник от интернационалния отдел на БФС попречи договорката да бъде записана на време във ФИФА и докара спомагателни разноски от към 30 000 евро на сметката на Христо Крушарски. Те са друга аргумент да не се влага повече в този футболист. Още повече, че самият той е отчаян от случилото се в България и мъчно ще подходи с нужната мотивация.

Спортният шеф Георги Иванов и треньорът Бруно Акрапович имат други набелязани разновидности за укрепване на офанзивата, само че към момента изчакват удостоверение от техните сътрудници дали ще дойдат в точния момент за старта на подготовката, който е плануван за вторник (7 януари).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР