Очакването на Коледа е половината от забавлението на празника. Най-добрият

...
Очакването на Коледа е половината от забавлението на празника. Най-добрият
Коментари Харесай

5 готини идеи за адвент календари в последния момент

Очакването на Коледа е половината от заниманието на празника. Най-добрият метод да го отбележите и наблюдавате? Адвент календар, несъмнено. Той освен ви оказва помощ да отброявате дните, само че от време на време ви възнаграждава със сладко лакомство или дребен подарък. Вместо да купувате познатите версии от магазина, към които гравитирате всеки сезон, изпробвайте една по-оригинална концепция тази година, а точно ръчно изработен адвент календар! Ще се изненадате какъв брой изобретателни можете да бъдете с пълнежа, стига да имате първичната концепция в главата. Ето и нашите обичани модели, с които да се развихрите в последния миг.
Закачалка с добрина

Вникнете в празничния дух с този адвент календар, изпълнен с прояви на добрина. Добавете елементарни задания като „ Усмихнете се и помогнете на чужд “ до по-големи дейности като „ Доброволец “.


От кутии за бижута

Всички пазим тези дребни кутийки от обеци, пръстени и всякакви други бижута. Ето, че могат да ви влязат в приложимост, с цел да създадете този елементарен адвент календар. Всичко, което би трябвало да извършите, е да ги увиете в хартия, да добавите цифри и да ги напълните с лакомства.


Мини гирлянд с чорапи

Пресъздайте тази очарователна концепция с дребни филцови или плетени коледни чорапи, нанизани като гирлянд. Това е идеалният метод да облагородите детската стая за празниците, като в същото време развълнувате малчуганите за Коледа.


От ролки тоалетна хартия

Ето още един страховит DIY адвент календар! Ще ви би трябвало единствено шперплат или картон, ролки от тоалетна хартия (или кухненско руло) и револвер за горещо лепило.


Мини къщички

Малките картонени къщички са изненадващо лесни за направа и са идеалният фон – същинско коледни селце!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР