Очакването ми е процесът на събиране на левите формации, на

...
Очакването ми е процесът на събиране на левите формации, на
Коментари Харесай

Вигенин: 3 партии ще се борят за победител на вота

„ Очакването ми е процесът на събиране на левите обединения, на левите гласоподаватели да даде резултат в този момент и да се развие в последващи избори. В едно такова обединяване би трябвало да има едно носещо ядро, обикновено е то да бъде Българска социалистическа партия. По-активното присъединяване на други обединения и персони ще обогати лявото като политика и като вероятности. Няма място за съревнование кой е по-голям “. Това сподели пред БНР Кристиан Вигенин, ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия. 

Според него би трябвало да се преодоляват натрупванията от предишното и има упования измежду гласоподавателите за една действителна и съдържателна опция. „ Това е отговорността, която поемаме. Времето демонстрира, че „ всеки за себе си “ не дава резултат и санкционира партиите. България има потребност от мощна левица и пътят е в събиране на левите и във вътрешната консолидация “. 

„ Служебният кабинет е задължен да прави обществени сходни въпроси като този с подслушването. Най-удобното, което може да се случи за ГЕРБ, е всичко да остане под повърхността, да си мълчим... Текат инспекциите, имам вяра, че ще излязат доказателства... Може да се окаже, че тези подслушвания са една дребна частица от една цялостна работа в Министерство на вътрешните работи по времето на ГЕРБ за депозиране на информация. Този път не би трябвало да има замазване и всичко да се докара до дъно “. 

Прогнозата на Вигенин е, че първото място на идните избори ще се реши сред „ ИТН “, ГЕРБ и „ Българска социалистическа партия за България “. „ Подхождаме с оптимизъм към тази акция и считам, че ще подобрим резултата си “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР