Очакваме конструктивна работа в парламента през следващите месеци до изборите,

...
Очакваме конструктивна работа в парламента през следващите месеци до изборите,
Коментари Харесай

БСП отново в парламента: Очакват конструктивна работа

Очакваме градивна работа в Народното събрание през идващите месеци до изборите, които предстоят за локална власт. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България ".
 
Стойнев разяснява, че Българска социалистическа партия ще продължи да бъде градивна съпротива и даде обещание хубавите неща, които се оферират да бъдат признати. Три месеца след отсъствието на парламентарната група, Стойнев оцени Народното събрание като " изменен " и съобщи, че не са изгубили тренинг, тъй като са следили работата на Народното събрание. " Липсва Цветан Цветанов, липсва Данаил Кирилов. Виждаме, че Делян Пеевски към този момент всеки ден идва на работа, което е сносно. Хората са спокойни ", разяснява той.
 

По отношение на законодателната стратегия, депутатът уточни, че тя не е била задоволителна. Стойнев съобщи още, че не счита, че изборите за Европейски парламент са били изгубени поради отсъствието им от Народното събрание.
 
" Необходимо е да се върнем към един естествен разговор. Имаше един интервал, в който тонът беше много висок от двете страни, и от ръководещи, и от съпротива. Това не е обикновено за работата на едно Народно заседание ", разяснява Стойнев и прикани за по-конструктивен разговор за работа в идващите няколко месеца.
 

На въпрос за законодателните промени, предлагани от Движение за права и свободи за понижаване на Данък добавена стойност ставката върху хляба и медикаментите, Стойнев разяснява, че това в действителност е било концепция на " Българска социалистическа партия за България ". Той оцени мярката като добра и посочи, че поддръжката им за нея зависи от консултациите в парламентарната група.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР