Очаква се поскъпване на почивките през зимния сезон, но няма

...
Очаква се поскъпване на почивките през зимния сезон, но няма
Коментари Харесай

Министърът на туризма с добри новини за зимния сезон

" Очаква се повишаване на почивките през зимния сезон, само че няма да е фрапантно. Това е обикновено предвид на инфлацията, само че всеки ще може да откри услуга, подобаваща за задачите и за джоба си. “ Това сподели при започване на ски сезона у нас министърът на туризма Зарица Динкова в ефира на bTV. 

Тя разяснява и че войната в Близкия изток може да има отрицателен резултат върху сезона у нас, само че министерството доста бързо е взело ограничения това да се минимизира.

" Обърнахме рекламата си към Англия, Ирландия и скандинавските страни. Преосмислихме политиката си за зимния сезон и се съсредоточихме към прилежащите страни “, разясни Динкова.

Тя добави, че Министерството на туризма чака доста добър туристически зимен сезон спрямо предходната година.

Големите зимни курорти в България започват ски сезона този уикенд. На 15 декември бе открит сезонът в Пампорово и Боровец. Днес и Банско публично откри сезона. Там към момента не са оповестени цените обаче.

В Пампорово за деня важи промоционална цена за въжен превоз картата, като тя е 5 лв.. Дневната карта за възрастни е 82 лв., за младежите сред 12 и 17 години, както и за лица над 65 години - 65 лв., а за деца сред 7 и 11 години - 49 лв.. Бе открит и новият съвременен шестседалков въжен превоз за близо 20 млн. лв. с потенциал 3000 гости на час.

В Боровец цените са: възрастен - 90 лв., младежи и пенсионери - 70 лв., а деца сред 7 и 13 години - 55 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР