Очаква се интензивен трафик, спират тежките камиониИнтензивен трафик се очаква

...
Очаква се интензивен трафик, спират тежките камиониИнтензивен трафик се очаква
Коментари Харесай

Очаква се интензивен трафик, спират тежките камиони

Очаква се натоварен трафик, стопират тежките камиони
Интензивен трафик се чака през днешния ден по главните пътни артерии, най-много към столицата и огромните градове. От 14.00 до 20.00 часа през днешния ден се стопира придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища.

Основният поток прибиращи се след Новогодишните празници ще е по автомагистрала "Хемус", "Тракия" и "Струма". Традиционно Е-79 е претрупан, граничните пунктове с Гърция и Турция ще са под изключително внимание на органите на реда.

Въпреки че огромна част от трафика се чака на 2 януари, и на днешния Васильовден ще бъде натоварено по тази причина пътните служители на реда напомнят на водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да не надвишават скоростта и да съблюдават отдалеченост.

Движението на тежките камиони ще бъде лимитирано, с цел да се увеличи сигурността и усили пропускателната дарба на инфраструктурата в първия ден от Новата година. Шофьорите би трябвало да потеглят на път с коли готови за зимни условия, да карат деликатно и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания и да съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на „ Пътна полиция “, която следи и подхваща нужните дейности за организацията на придвижването. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР