Очаква се Европейският парламент да обяви днес резултатите от снощното

...
Очаква се Европейският парламент да обяви днес резултатите от снощното
Коментари Харесай

Еврокомисията с последна дума за пакета Мобилност

Очаква се Европейският парламент да разгласи през днешния ден резултатите от снощното гласоподаване на пакета "Мобилност ". Вчера новите правила за превозвачите бяха гледани на второ четене в пленарната зала на Европарламента в Брюксел.

Надеждите са фокусирани в Европейската комисия, която сама се отхвърли от този план, нищо, че го предложи, сподели евродепутатът в утринния блок на Българска национална телевизия Андрей Новаков от ЕНП/ГЕРБ.

Европейска комисия съобщи, че не е имала това поради, не е желала да се връщат камионите, не е желала да задължава водачите наложително да са на адреса си по персонална карта във всяка от техните почивки и съобщи, че в тази година и половина, в която част от ограниченията на пакет "Мобилност " няма да се ползват, ще има временен интервал, ще ги обезсили с ново законодателно предложение, продължи Новаков.

Евродепутатът сподели, че се чака да излезе оценката за влияние на околната среда, в която си мисля, че няма еколог с тапия, който да каже, че пътуването на 40% от камионите празни без цел, без заплати за водачите е потребно за околната среда.

Надеждите са ми ориентирани към комисаря по превоз, който като се изключи че идва от Румъния, прави ми усещане, че има знания, не се е дистанцирал от сектора, че слуша какво споделят водачите, превозвачите и вижда какво се случва по границите, сподели Новаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР