Обявените вчера нови американски санкции срещу Москва заради нашествието в

...
Обявените вчера нови американски санкции срещу Москва заради нашествието в
Коментари Харесай

Кремъл недоумява защо САЩ подлагат щерките на Путин на санкции

Обявените през вчерашния ден нови американски наказания против Москва поради нашествието в Украйна бяха ориентирани против съветски банки и елити, в това число дъщерите на Путин Катерина и Мария. Представители на Съединени американски щати считат, че те укриват благосъстоянията на татко си.

" Разбира се, считаме тези наказания за продължение на безусловно крайната позиция по налагане на ограничавания ", съобщи пред медиите представителят на Кремъл Дмитрий Песков. " Във всеки случай продължаващата линия на налагане на ограничавания против членове на фамилиите приказва сама за себе си ".

Песков акцентира, че Кремъл не схваща за какво дъщерите на Путин биха били подложени на наказания. " Това е нещо, което е мъчно да се разбере и изясни ", съобщи той. " За злощастие, би трябвало да се оправяме с такива съперници ".

Според пакета с американски наказания, Катерина Тихонова е механически началник, чиято работа поддържа съветското държавно управление и отбранителна промишленост. Според Съединени американски щати другата щерка на Путин, Мария Воронцова, управлява финансирани от държавното управление стратегии, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания и се наблюдават персонално от Путин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР