Обявени бяха резултатите от класирането и онлайн гласуването за „Спортист

...
Обявени бяха резултатите от класирането и онлайн гласуването за „Спортист
Коментари Харесай

Отличиха най-добрите спортисти за 2021 г. в Асеновград СНИМК...

Обявени бяха резултатите от класирането и онлайн гласуването за „ Спортист на годината “ в община Асеновград за 2021 година Заради усложнената епидемиологична конюнктура, на формалното награждаване участваха само спечелилите и представители на медиите. Външни лица не се допускаха, за съблюдаване на противоепидемичните ограничения и обезпечаване на задоволително разстояние сред участниците в събитието.

То се състоя в двора на Старинно учебно заведение „ Свети Георги “ в Асеновград. Общият брой дали своят вот представители от спортните клубове беше 18. Отделно бе връчена и премията в категорията " Спортист на годината - изборът на асеновградчани ", за която бе инициирано провеждането на онлайн избор, посредством анкета.

В края на церемонията кметът на Асеновград лекар Христо Грудев поздрави всички, получили премия, както и техните треньори и фамилии, които безрезервно ги поддържат в начинанията им. „ Асеновград е с многогодишни обичаи в региона на спорта. Имали сме олимпийски първенци, имали сме международни, европейски, балкански, републикански първенци, това е традиция за нашия град, и още по-хубаво е това, че вие продължавате тази традиция. Благодарение на напъните на вашите треньори, на вашите родители и на вас самите. Община Асеновград постоянно ви поддържа и ще ви поддържа и за напред със всички вероятни законови средства, финансов запас, подготвителна база.



Искам да ви пожелая най-много здраве, спортни триумфи и спортно дългоденствие от тук нататък. Вие сте още в зората на спорта на вашите дисциплини, само че желая да допускам, че това нещо ще продължи през целия ви живот. Разбира се не е наложително през целия си живот да гоните високо спортно майсторство, дори да се занимавате единствено със спорт, това е добре за всички вас и вашите фамилии. Честито на всички състезатели, честито на треньорите, честито на спортните деятели, честито и на сътрудниците от общината, здраве и шанс за всички “.



Освен кметът лекар Христо Грудев, награди на класираните в челната десятка спортисти връчваше и заместник-кметът по филантропичните действия инженер Петър Петров и ръководителя на Общински съвет Драгомир Георгиев. Те пожелаха на всички състезатели здраве, реализиране на още по-високи върхове и да побеждават с достолепие в името Асеновград.



„ 10-те най-хубави спортисти на община Асеновград за 2021 година “:
1. Катерина Бейчева – таекуон-до: 66 точки.
2. Тодор Чилингиров и Кирил Гочев – кану: 65 точки.
3. Венцислав Кацаров – свободна битка: 44 точки.
4. Васил Чилингиров и Георги Милев – кану-каяк: 42 точки.
5. Иван Чепаринов – шахмат: 30 точки.
6. Иван Гюлев – спортна пукотевица: 29 точки.
7. Георги Йочев – повдигане на тежести: 28 точки.
8. Елена Христева – ски тичане: 26 точки.
9. Габриела Велева – ски тичане: 24 точки.
10. Марияна Чилингирова – кану-каяк и Никола-Бояджиев – таекуон-до: 22 точки.
„ Футболист на годината “ – Тодор Тодоров – капитан на представителния тим на ФК „ Асеновец - 2005 “.


„ Треньор на община Асеновград за 2021 година “ – Георги Шишков: треньор таекуон-до - 41 точки.
„ Отбор на община Асеновград за 2021 година “ - Волейболен клуб „ Тополово “: тим до 12 година с треньор Димитър Илиев - 75 точки.
„ Най-проспериращ млад играч на община Асеновград за 2021 година “ – Татяна Каварджиева: едноместен каяк с треньор Иван Чорлов - 70 точки.
" Спортно събитие в община Асеновград за 2021 година " – Държавно състезание за юноши/млади ездачи, деца и пони ездачи - 74 точки.
„ Спортист на годината – изборът на асеновградчани “ – Ферхат Рашидов: тенис – спечелил вота 27,7 % от общо дали своят вот 7502 души.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР