Обвиняемият Васил Божков реши да прибегне към нова стратегия в

...
Обвиняемият Васил Божков реши да прибегне към нова стратегия в
Коментари Харесай

Изненада?! Свидетелят на Божков говори пред камера

Обвиняемият Васил Божков реши да прибегне към нова тактика в офанзивите си против страната, като пуска свои пионки да описват приказки от 1001 нощ, с цел да подплатят изказванията му, че е бил изнудван с такса "спокойствие ", написа "Монитор ".

В следващ пост във Facebook укриващият се в Дубай от родното правораздаване хазартен необут още веднъж нададе писък до небесата, че прокуратурата не реагирала на изказванията му, че е изнудван от Б.М.Б., В.И.Г. и М.К.С и вместо това "заличавала " очевидци.

И разгласява видео, в което явно един от приближението му, по всяка възможност "свидетел " на заплата при него, споделя по какъв начин постоянно седейки с Божков в офиса му, сдобилият се с 18 обвинявания от прокуратурата олигарх, прекъсвал диалога, тъй като трябвало „ да отиде на среща с Влади “ (очевидно става въпрос за финансовия министър Владислав Горанов-б.р.).

Преди да тръгне към министерството пък Божков взимал със себе си авансово квалифициран плик и бутал в него или джобовете си пачки от по 500 евро. За да бъде още по прочувствен описа, "свидетелят " на хазартния необут пробва да прокара и неуместното изказване, че магураджията си влизал в държавното ведомство като на церемониал, като че ли в разграден двор, а 10-15 минути по-късно излизал носейки само обичайна си пура.

Поредната димка на ужилилия хазната със 700 млн. лева олигарх обаче не е подплатена естествено с каквито и да било доказателства. Освен обичайните реакции на троловете на Божков, самият му пост и изказванията от вида "една жена ми описа в автобуса " пък провокираха вълна от подигравателни мнения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР