Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел

...
Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел
Коментари Харесай

Конвоираха Рангел Бизюрев в Пловдив! СНИМКИ+ВИДЕО

Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел Бизюрев, към този момент е на пловдивска земя, съобщи кореспондент на GlasNews.

Той бе докаран в следствения арест преди минути.

Прокуратурата в града се чака да изиска непрекъснатото му задържане. Веднага по-късно ще стартират и разпитите на Рангел, който би трябвало да даде цялостни показания за убийствотo.

Бизюрев беше конвоиран с страната късно нощес, като при идването му на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Аерогара София “, на граничния пункт е открита неговата идентичност и е осъществена информация в автоматизираните осведомителни системи на Министерство на вътрешните работи.

След покачване на обвиняването мъжът бе разгласен посредством Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ – Министерство на вътрешните работи за търсене в Шенгенската осведомителна система и на 29 ноември м.г. бе открит и арестуван на територията на Кралство Дания. Предаването му на България е осъществено след решение на две правосъдни инстанции – на Градски и на Върховен съд, като решението на Върховния съд е дефинитивно.

Очаквайте детайлности!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР