Обвиненият за подкуп служител на “Гранична полиция Янко Серафимов остава

...
Обвиненият за подкуп служител на “Гранична полиция Янко Серафимов остава
Коментари Харесай

Обвиненият за подкуп служител на “Гранична полиция остава в ареста

Обвиненият за рушвет чиновник на “Гранична полиция ” Янко Серафимов остава в ареста. Това реши Софийският градски съд. Вчера Серафимов не се яви в съда, тъй като се оплака от болки в крайници и беше превозен в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи. Днес оттова излязоха с публично мнение, че 57-годишният чиновник на “Гранична полиция ” няма потребност от интервенция по неотложност на раната на крайници, а единствено от компреси и ластичен чорап.



Неговата отбрана, юристът Бойко Найденов сподели, че клиентът му е нелегално арестуван за повече от 72 часа. Съдът обаче отхвърли това да е правилно.

Това, че липсват безапелационни доказателства за взимането на рушвет от 2000 лева също не беше признато от съда за истина. Съдията уточни, че на 11 ноември, обвиненият се е срещнал с един от очевидците по делото до постройката на бул. " Мария Луиза ". Тогава със особено разследващо средство е открито, че са налице доказателства началникът на бранш в " Гранична полиция " да е взел рушвет.



Според съда има заплаха Серафимов да извърши нови закононарушения, както и да попречва обективния ход на следствието като провежда срещи и диалози сред него и други взели участие в действието, за което е упрекнат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР