Обвиненият в изнасилване и извършването на други престъпления на сексуална

...
Обвиненият в изнасилване и извършването на други престъпления на сексуална
Коментари Харесай

Освободиха Харви Уайнстийн под гаранция от 1 млн. долара

Обвиненият в обезчестяване и осъществяването на други закононарушения на полова основа Харви Уайнстийн беше освободен под гаранция от 1 милион $ , заяви АП.
 
По-рано правоохранителните органи на Ню Йорк арестуваха скандалния холивудски продуцент по обвинявания в обезчестяване и други престъпни дейности от полов темперамент. Уайнстийн се яви в полицейския сектор непринудено.
 

По-късно той дойде в съда в нюйоркския регион Манхатън . На продуцента бяха публично предявeни обвинявания , в които се акцентира, че той е употребявал своите пари и власт, с цел да въвлича дамите в обстановки , при които да прави по отношение на тях насилствени дейности от полов темперамент.
 
 Gulliver/Getty Images

Съдът постанови той да бъде освободен под гаранция от 1 млн. $ , които да се заплатят в брой. Уайнстийн е заплатил сумата, след което е напуснал постройката на съда.-->

Harvey Weinstein has been arrested and charged on rape, criminal sex acts, sex abuse and sexual misconduct charges for incidents involving two separate women. (Via )
— Pop Crave (@PopCrave)

Продуцентът ще би трябвало да носи особено устройство , следящо за неговото местоположение. Освен това ще му бъде неразрешено да пътува отвън рамките на щатите Ню Йорк и Кънектикът.
 
 Gulliver/Getty Images

Адвокатът на подсъдимия Бен Брафман съобщи от своя страна, че Уайнстийн се смята за почтен и се надява съдът ще снеме от него всички обвинявания , които той отхвърля. Датата на идващото дело по случая е планувана за 30 юли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР