Обвинения в шуробаджанащина по случая в Хасково се чуха днес

...
Обвинения в шуробаджанащина по случая в Хасково се чуха днес
Коментари Харесай

Елена Йончева: Във всеки град има по един "суджук"

Обвинения в шуробаджанащина по случая в Хасково се чуха през днешния ден от парламентарната естрада. Елена Йончева от Българска социалистическа партия сподели скица за спор на ползи в общината и уточни хората, свързани с депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Той съобщи, че от всички чиновници в общината има една братовчедка и двама души, на които е кум, заяви Българска национална телевизия. 

Елена Йончева , Българска социалистическа партия : Днес във всеки един град има по един суджук. Днес във всяка една община има по един феодал, който упражнява властта си и отвън своята власт. Примерът в Община Хасково е повече от шуробаджанащина. Извършена е безскрупулна и нагла скица за покоряване на общината от един роднинско-приятелски кръг. С ясна цел - търговия с публичен запас.

Делян Добрев , ГЕРБ : Госпожо Йончева, ставате за смях. В тази ваша диаграма, която показахте тук, сте изпуснали един доста значим човек. Това е президентът Румен Радев. Знаете ли, че аз съм повече съученик с президента Румен Радев, в сравнение с със заместник-кмета Милена Трендафилова. Защото аз и президентът Румен Радев сме учили в едно и също учебно заведение в Хасково , а с Милена Трендафилова в никакъв случай не сме учили в едно и също учебно заведение. Във всяко едно министерство, във всяка една организация в София, във всяка една държавна конструкция имам съученици.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР