Съдебният инспектор Александър Мумджиев е бил задържан в сряда вечерта

...
Съдебният инспектор Александър Мумджиев е бил задържан в сряда вечерта
Коментари Харесай

Пиян и правещ сексуални намеци към камериерки: Арестуваха член на Инспектората към ВСС

Съдебният контрольор Александър Мумджиев е бил арестуван в сряда вечерта поради полови подмятания към камериерки в хотел във Враца, написа NOVA. Той е в ареста за 24 часа.

Мумджиев бил във Враца по работа, с цел да ревизира Районната прокуратура в града. Настанил се в хотел и почнал да насочва неприлични оферти на камериерките. По информация от близки до следствието по време на престоя си той е бил пийнал.  

По информация на lex.bg на 8 май Александър Мумджиев е отишъл във Враца, с цел да извърши инспекция в районната прокуратура. Настанил се в хотел, където обаче почнал да насочва неприлични оферти на камиерките. Например при влизането им в стаята му, той лежал гол, затрупан с одеало от кръста надолу и желал от тях да му изгладят ризата. От друга изискал полови услуги.

По неофициална информация Мумджиев злоупотребявал с алкохол от самото си настаняване в хотела. Служителите в хотела се обърнали към полицията. Мумджиев бил за малко арестуван, след това е освободен.

Мумджиев е втори мандат член на Инспектората към Висш съдебен съвет - органът, който главно следи за постепенно правораздаване. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Инспекторите се назначават и освобождават от Народното събрание.



 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР