> Обвинен в тежки финансови престъпления български бизнесмен е предложил

...
> Обвинен в тежки финансови престъпления български бизнесмен е предложил
Коментари Харесай

Наш мултимилионер предложил 500 000 евро подкуп, за да се спаси от затвора!

> Обвинен в тежки финансови закононарушения български предприемач е предложил посредством подставени лица 500 000 евро рушвет, с цел да излезе на независимост. Това разкриха пред Блиц източници от оперативните служби за сигурност.

Клиентът на Темида е от няколко месеца в Следствения арест на бул. " Г.М.Димитров " 42, само че неистово желае да го напусне, с цел да замете следите си и да поеме контрола над империята си.

За задачата той направил опит посредством доверени хора да съблазни с рекордната сума шефовете на болнично заведение, които в подмяна на парите да му обезпечат подобаваща диагноза, която да е несъвместима с пребиваването му зад решетките. По този метод богаташът се надявал, че още веднъж ще стартира да всява почит с многочислената си защита и брониран " Мерцедес ".

Дали от съвест, дали от боязън да не заемат мястото му в килията болничните началници обърнали тил на грандиозната оферта. Вероятно за внимателното отношение е помогнала и интервенцията на прокуратурата и ГДБОП против корумпирани медици, които обезпечават ТЕЛК-решения на мними заболели.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР