Обучението у дома може да върне таблетите във фокуса на

...
Обучението у дома може да върне таблетите във фокуса на
Коментари Харесай

А1 допълва предложенията си с новия Galaxy Tab S6 Lite

Обучението вкъщи може да върне таблетите във фокуса на потребителите
A1 стартира продажбите на най-новия таблет от Tab S серията на Samsung – Galaxy Tab S6 Lite. Макар пазарът на таблети да беше в застой през последните години, потребностите от отдалечено образование и работа по време на пандемията могат да дадат нов подтик на продажбите на тези мобилни устройства. Те са комфортни, практични и изключително подобаващи за фамилии с деца. Именно по тази причина А1 уголемява портфолиото си с нови модели.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite е образец за устройство, което може да откри приложение както за възрастни, които работят в цифрова среда, по този начин и в ръцете на деца, които имат потребност от асистент в образованието. Свидетелство за гъвкавостта на този таблет са аксесоарите, които вървят в комплект с него, както и конфигурираните му приложения.

Таблетът е екипиран с присъщия за Samsung S Pen. Той може да откри приложение за потребностите на графични дизайнери, които да се възползват от неговите функционалности при обработка на изображенията или основаване на нови такива. Благодарение на Samsung Notes пък, с него могат да вършат и бележки, мемоари и корекции по други файлове. Писалката се закача за Samsung Galaxy Tab S6 чрез магнит и по този начин няма заплаха да бъде изгубена.

Децата могат да се забавляват с авансово конфигурираното приложение Samsung Kids и другите игри. А ако им потрябва за учене, могат (може би с малко помощ от родителите и цифровия помощник Bixby) да основат свои графици за образователните занятия и дилемите, които би трябвало да свършат. Фактът, че Samsung Galaxy Tab S6 Lite е подобаващ за деца, се акцентира и от функционалностите за наставнически надзор, които са планувани в него, в това число предел за игри и ограничаване на онлайн наличието.

Поглед към чисто техническите спецификации на Samsung Galaxy Tab S6 Lite разкрива едно модерно устройство, което има всичко належащо. С дебелина от едвам 7 милиметра и тежест от 465 грама, той е задоволително стилен, с цел да бъде спретнат в раница или чанта без никакви проблеми. 10,4-инчовият му екран заема съвсем цялата предница на устройството, свеждайки рамките в профил до по-малко от сантиметър.

В същото време корпусът му е железен, което го прави изключително устойчив. Разполага с 64 GB място за предпазване, както и с 4GB оперативна памет. С помощта на Samsung Galaxy Tab S6 Lite могат да се вършат и фотоси, защото той има 8-мегапикселова съществена камера. 5-мегапикселовата селфи камера пък е подобаваща, с изключение на за селфита, и за видео диалози и уроци.

Устройството към този момент може да бъде закупено в магазинната мрежа на А1, както и в онлайн магазина на телекома на A1.bg. Цената на Samsung Galaxy Tab S6 Lite сега стартира от 23,99 лв. на месец или 459,98 лв. в брой, ако бъде закупен с тарифен проект A1 Surf 2XL.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР