Обстановката в страната се усложнява заради засиления вятър и продължаващите

...
Обстановката в страната се усложнява заради засиления вятър и продължаващите
Коментари Харесай

Шефът на АПИ с важна информация за ситуацията по пътищата

Обстановката в страната се усложнява поради засиления вятър и продължаващите снеговалежи. Това съобщи по време на брифинг ръководителят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура ” инж. Дончо Атанасов, представен от „ Фокус ”.

Инж. Атанасов посочи, че към сегашния миг изключително тежка е обстановката в Североизточна България, както и в областите Смолян и Кърджали. „ В момента снежната завивка в Смолян е достигнала към 50 см. В Кърджали – също”, разяснява той.

Инж. Атанасов добави, че заради нулева видимост за всички транспортни средства, е затворен и Подбалканският път сред Мъглиж у Николаево. „ В област Добрич, Североизточна България, има ограничавания за доста пътища, които след 17.30 часа през днешния ден ще бъдат обновени на уеб страницата на АПИ. Засега затворени пътища за всички транспортни средства в Североизточна България няма. Затворен е единствено остарелият път от Варна към Аксаково. За тежкотоварно придвижване е затворено и направлението Русе – Велико Търново – през Хаинбоаз, посока Свиленград. Ограничено тежко придвижване има и в Ловешка област. По автомагистралите ограничавания нямаме”, акцентира инж. Атанасов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР