Обстановката у нас е спокойна все още. Не така е

...
Обстановката у нас е спокойна все още. Не така е
Коментари Харесай

Витанов: Искате ли четвърти чук по главата?

Обстановката у нас е спокойна към момента. Не по този начин е в западна Европа. виждате го от картата на риска. Виждате, за какво президентът Макрон взима ограничения. Покрай нас е и добре и неприятно. Гърция е ясна. Не е добре, че и Турция почва бавно да поддава. Другите сме още в зелената зона. За нас това ще продължи още някое време. Следете обаче тази карта. И имайте мислено - падне ли Германия, неприятностите бързо ще дойдат при нас.

Това разяснява във " Facebook " математикът Николай Витанов, представен от обстоятелства.бг.

Сега за нас. Спокойно, вълната още е зад хоризонта, само че надигането се усеща към този момент, нали. Базовото репродуктивно цифри през днешния ден е 0.903. Както и чакахме, падна под 1, само че тази наслада ще е краткотрайна. Броят на дейните случаи падна под 7 500. Това също се очакваше. Ако успеем да слезнем и под 7 000 ще се радваме на последната си победа за лятото.

Стойностите на знаците за промяна на тренда към момента са ниски, тук-там са доста ниски. За страната знакът е 20 пъти под сериозната стойност. С други думи, спокойствието още е тук и ще е по този начин до края на седмицата. Който е на отмора, да си почива умерено, само че в случай че е допустимо, не се ръчкайте в препълнени заведения. Който пътува - картата на риска му е в помощ.

Сега, да напомня някои неща. Зоната на хаоса е сред 100 и 500 случая дневно. Влязохме в нея. Тя се характеризира със подскоци нагоре - надолу в броя на новите случаи както за страната, по този начин и по области. Има обаче тренд - нагоре към повишаване на броя на случаите. Много е значимо да се задържим оптимално дълго време тук. Защото в тази зона надзор на клъстерите към момента е вероятен.

Благоприятният сюжет отива на дестабилизиране. Вече поздравих една група хора по тази причина, че с героичен старания ще го дестабилизират. Гледайте по какъв начин за четвърти път, теорийките им, с които се мъчат да оправдаят държанието си, изтичат в тоалетната. Три пъти са те блъснали с чука по главата и ти подлагаш глава за четвърти път. Що за глава е това - дебела глава, доста дебела глава, дебела кратуна, още по-дебела кратуна или още по-най-дебела кратуна, преценявайте сами.

Тяхна си работа. Моята задача бе да предупредя - предизвестих. Целенасочено провокирах големия хейтърски плач, с цел да няма хък-мък след това. Дали предизвестието е било в точния момент и основателно - гледайте и преценявайте.

Ако има нещо, което не мога да схвана, е по какъв начин някои хора си предизвикват проблеми и въвличат и целия народ в тези проблеми. Какво ви струваше да внимавате и да не наривате тоя вирус в страната. Говорих, приказвах - не го правете, ще дестабилизирате удобния сюжет измежду лято. Насреща - а-ха-ха, чака рака, Витанов неприятен, тъй като приказва за дебели кратуни. Ний, нас вирус не ни лови и ваксина не ни би трябвало.

Да, неприятен е Витанов, доста е неприятен. Наблюдавайте в този момент, по какъв начин теорийките ви изтичат в тоалетната. И помнете - в случай че в края на август сме под 1500 нови случая дневно, значи сме се справили добре. Защо ли ви го споделям? Е, който в действителност схваща от доктрина на вероятностите и статистика, се сеща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР