Обстановката наложи присъствието ни тук, беше извършено много жестоко убийство,

...
Обстановката наложи присъствието ни тук, беше извършено много жестоко убийство,
Коментари Харесай

Иван Гешев и Младен Маринов пристигнаха в Галиче

Обстановката наложи наличието ни тук, беше осъществено доста грубо ликвидиране, а след такива насилствени актове е допустимо да има ескалация на напрежението. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов, който тази заран, дружно с основния прокурор Иван Гешев, е в село Галиче.
Очаква се в 11 часа Врачанската окръжна прокуратура да даде детайлности към бруталното ликвидиране на 18-годишната ученичка.
Идеята е с кмета да предприемем ограничения, с цел да засилим сигурността в селото за в бъдеще, добави министър Маринов, откакто беседва с кмета Страхил Стоянов.
В Галиче е също по този начин и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, и окръжният прокурор на Враца Десислав Начков.
Тук сме, с цел да покажем, че има страна и страната си прави работата, сподели от своя страна и основният прокурор Иван Гешев.
Рано тази заран във врачанското село стартира и профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност. Целта е инспекция на лица с престъпни прояви и нарушавания на публичния ред. На място има засилено полицейско наличие.
БГНЕС напомня, че в събота заран 18-годишната Андреа бе открита с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеела самo от няколко дни. Тялото на момичето беше намерено от родственик.
За тежкото закононарушение в ареста са двама младежи - единият от тях призна виновността си. Н. И., който е прочут в махалата с името Аксел, е направил цялостни признания пред проверяващите. Мотивът за нападението е полов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР