Общо взето бе доста уклончив и изобщо не приличаше на

...
Общо взето бе доста уклончив и изобщо не приличаше на
Коментари Харесай

Евгени проговори за отношенията си с Валерия

Общо взето бе много колеблив и въобще не приличаше на уверения мъж за семейство, който познавахме от Ергенът

На заден ли дава Евгени Генчев във връзка с връзката си с Валерия Георгиева - това се запитаха консуматори в нета, станали очевидци на странното му и ненадейно изявление по неин адрес, или по-точно по адрес на общото им бъдеще.

Всички видяхме по какъв начин месеци наред, до момента в който търсеше любовта в Бодрум, пианистът мечтаеше единствено да едно - жена, за която да се ожени и която да мзу роди дете, освен това скоро след сватбата. Той даже отпрати Айлин Бобева, към която явно имаше мощно физическо привличане, поради обстоятелството, че още й се " живее " и не е подготвена за нещо по-сериозно, до момента в който Валерия сякаш беше.

Днес обаче, в диалог с почитатели, Генчев въобще не обели дума за персоналния си живот и за годеницата си. Той говореше единствено за музиката и работата си. А на въпроса дали е подготвен за дете, съобщи, че човек в никакъв случай не е подготвен, само че тези неща се случват като му пристигна времето от ориста...

Общо взето бе много колеблив и въобще не приличаше на уверения мъж за семейство, който познавахме от " Ергенът ". Това накара потребителите да се замислят дали нещо не се е " пропукало в парадайса " и дали след грозната сцена на РД на Валерия, отношението на Генчев към нея е още същото, или си е дал сметка за някои неща и премисля бъдещето си с нея.

" В последна сметка той си взема решение и е по-добре да взима решенията в този момент, в сравнение с в случай че се оженят и пристигна и бебето ", разясняват в нета.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР