Общият брой на коронавирусните инфекции вероятно е драстично по-висок от

...
Общият брой на коронавирусните инфекции вероятно е драстично по-висок от
Коментари Харесай

Откриват се само 6% от коронавирусните инфекции

Общият брой на коронавирусните инфекции евентуално е фрапантно по-висок от данните, публично регистрирани от здравните управляващи по целия свят, сочи ново изследване.

Според немските откриватели данните демонстрират, че страните са разкрили приблизително към 6% от всички коронавирусни инфекции. Те настояват, че същинският сбор на инфектираните с ковид евентуално към този момент е достигнал няколко десетки милиона хора по света.

“Тези резултати значат, че държавните управления и основателите на политики би трябвало да демонстрират извънредно внимание при интерпретирането на броя на случаите за обмисляне ”, споделя Волмер, професор по стопанска система на развиването в университета.

„ Подобни рискови разлики в количеството и качеството на тестванията, извършени в разнообразни страни, значат, че публично записаните случаи са значително неинформативни и не дават потребна информация “, предизвести той.

Бомер и Волмер пресметнали, че на 31 март 2020 година Германия евентуално е имала 460 000 инфекции. Въз основа на същия способ те пресмятат, че Съединени американски щати евентуално са имали повече от 10 милиона, Испания над 5 милиона, Италия към 3 милиона, а Англия към 2 милиона коронавирусни инфекции.

В същия ден университетът „ Джон Хопкинс ” регистрира десетки пъти по-малко публично диагностицирани и доказани случаи по целия свят.

Според създателите, несъответстващото и забавено тестване може да е повода някои европейски страни, в това число Италия и Испания, да претърпяват доста по-висок % на жертвите (в съпоставяне с регистрираните доказани случаи) от Германия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР