Общинското ръководство на местната структура на в Бургас излезе

...
Общинското ръководство на местната структура на  в Бургас излезе
Коментари Харесай

От Промяната: Бачийски вече не може да се олицетворява с ПП в Бургас

Общинското управление на локалната конструкция на " " в Бургас излезе с позиция, с която разгласи, че приключва съдействието си с Константин Бачийски, както и с партията до момента в който той е неин ръководител. 

" Решението идва след изчерпателен разбор и разискване на дейностите на ръководителя на СЕК преди, по време и след акцията за локални избори.  Изготвен е отчет, показан пред структурата в Бургас и Изпълнителния съвет на Политическа партия „ “, който прави оценка политическите послания, интензивност и дейности на Константин Бачийски като противоречащи на убежденията на членовете ни и нездравословни за имиджа и активността на структурата в Бургас, както и жителите, които тя съставлява. ", се показва в позицията. 

Сред аргументите, които от партията показват за решението, са некоординирани и несъгласувани дейности, липса на екипност; политическо говорене и послания в прорез с кардинални позиции и политики на Политическа партия „ “; объркваща замяна на истинския бранд на СЕК, за позициониране на локално равнище като „ оригинала на в Бургас “.

Припомняме, че Средна европейска класа станаха мандатоносител на " " преди 2 години, когато партията им още не беше учредена, а Бачийски бе лидер на листата на парламентарните избори.

Общинският ръководител на партията в Бургас доктор Мартин Кръстев съобщи, че решението да се прекратят връзките е взето дефинитивно след публикувано видео на скандал сред Константин Бачийски и някогашния водач и създател на СЕК Георги Манев от провелия се в края на предходната седмица Национален конгрес на партията.

" Ясно бяха сложени разграничителните линии сред нас и него-той се записва като претендент за кмет със своята партия, със своята листа и той сложи разграничителната линия. Хората, които му симпатизират, могат да продължат да му симпатизират, само че всеки продължава по своя път и считам, че по този начин ще бъде по-полезно и за двете партии. Няма някаква реакция от националното управление, в поради това, че те бяха известени. Смятам, че за тях не е изненада. Ние към този момент не можем да се въплъщаваме с него и той не може да се въплъщава с " " в Бургас! "

Решението се отнася до общата работа единствено на локално равнище, без да визира националното съдружното съглашение, за което се взимат решения от националните органи на партията, се прецизира още в позицията на общинското управление на локалната конструкция на " ".

Интервюто на Даниела Костадинова с доктор Мартин Кръстев чуйте в атачмънта.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР