Общинският кризисен щаб в потвърди решението си заведенията да затварят

...
Общинският кризисен щаб в потвърди решението си заведенията да затварят
Коментари Харесай

Собственици на заведения оспорваха вечерния час в Павликени, Оперативният щаб го потвърди

Общинският спешен щаб в удостовери решението си заведенията да затварят в 22:00 ч., оповестяват от общината.
На съвещание на 5 ноември били прегледани тъжби на притежатели на заведения, които упорствали мярката да бъде изменена - крайният час да бъде продължен.
 Проф. Младен Григоров: Коронавирусът е изкуствено основан Проф. Младен Григоров: Коронавирусът е изкуствено основан
Коронавирусът е изкуствено основан, а година по-късно и не сме мръднали в лекуването му. В момента никой не води война за територия, а за ик...
По време на съвещанието участвали и трима от подписалите жалбата, с цел да обяснят претекстовете на настояването си. Те подчертали, че следват всички наложени ограничения за сигурност, обезпечили са нужните дистанции сред масите и непрекъснато са проверявани от инспекторите на РЗИ. Като съображение показали, че в случай че работното им време остане понижено, ще би трябвало да съкратят чиновници.
" С болшинство Щабът гласоподава за опазване на защитната мярка в настоящия й тип – заведения за хранене, питейни заведения и други ще могат да работят до 22:00 ч, в това число и комерсиалните им площи навън. Ще бъде затегнат контрола за спазването на мярката, като акцент ще бъдат инспекциите за нерегламентирани обекти. ", показват от Общинския спешен щаб.
По време на съвещанието стана ясно, че МБАЛ-Павликени е нараснала леглата за настаняване на пациенти с потвърден СOVID-19. Налични са към този момент 10 кревати като лечебното заведение поставя старания да обезпечи още.
Инспекторите към Общинското звено „ Инспекторат “ рапортуваха резултати от осъществена инспекция – не са открити магазини, които да работят след 20:30 ч.
 Дончев за ковид: Изкуството е да се движим по ръба на бръснача. КПП-та няма да има Дончев за ковид: Изкуството е да се движим по ръба на бръснача. КПП-та няма да има
Кога ме видяхте да излъчвам или втълпявам вреден оптимизъм или някой от сътрудниците? Решението е политическо, тъй като отговорността...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР