Общинските съветници от групата на Столичния общински съвет - Георги

...
Общинските съветници от групата на Столичния общински съвет - Георги
Коментари Харесай

Софийските гербаджии надушват сглобка Терзиев/Григорова в София

Общинските съветници от групата на Столичния общински съвет - Георги Георгиев, Антон Хекимян, Мирослав Боршош излязоха на брифинг, с цел да обяснят ще поддържат ли претендента на ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев за  И по-скоро това няма да стане.

Вчерашният ден бе загубен за работата на СОС, провело се едно гласоподаване с авансово прочут край, уточни Георги Георгиев, който е и някогашен ръководител на съвета.

На съществена офанзива в брифинга в централата на ГЕРБ беше подложен точно номинацията на ПП/ДБ/СС Борисов Бонев. В негови изявления от ГЕРБ чули, че той търси поддръжка за председателското място в СОС от Българска социалистическа партия и " Възраждане " . Това държание е недопустимо и несериозно и може би авансово готова сглобка, посочи той, като даде образец, че такава общинска сглобка имало към този момент във Варна.
 Социалистите в СОС не дават глас за Борис Бонев
Социалистите в СОС не дават глас за Борис Бонев

От Левицата подозират договорка за ръководител

" Едни комплицирани хора се пробват да намерят решение, което не знаят какво е " , оцени Георги Георгиев, който настоя водачите на ПП/ДБ Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, които са депутати, да кажат оторизиран ли е Борис Бонев да води диалози с " Възраждане " в Столичния общински съвет.

Георги Георгиев запита задочно Борис Бонев дали към момента счита Ваня Григорова и Българска социалистическа партия за екстремисти и в деня след локалните избори, през днешния ден 14 ноември.

Антон Хекимян, който бе, също счита, че през последните няколко часа се развива следващото политическо двуличие в СОС. Днес молят Ваня Григорова, която дефинираха като " съветския президент Владимир Путин на прага на София ", за политическа поддръжка в Общинския съвет, засегнат е Хекимян от изказванията на Борис Бонев.
 Без софийска
Без софийска " сглобка " даде обещание Терзиев на Николай Денков

Премиерът го прикани обаче да търси разговор

" Къде е кметът на София в този миг? Къде е Васил Терзиев? Той би трябвало да даде отговор на въпроса акредитиран ли е Борис Бонев да търси поддръжка от Българска социалистическа партия и Възраждане ", настоя Антон Хекимян.

" Ние постове и диалози с вас не желаеме. Ние не желаеме да имаме диалози с вас по тематиката за София ", обърна се отново задочно към ПП/ДБ Хекимян.

Мирослав Боршош прикани " софиянците да си лягат ". Събудихме десните хора, избрахме Васил Терзиев за кмет на София и в този момент всички, които избраха Терзиев, получават Ваня Григорова, уточни Боршош.
анкета
Какво очаквате от новия кмет през първите 3 месеца?
Да почисти боклука Още обществени тоалетни Да не подвига налозите Да спре противозаконните градежи Нищо Оставка
Да почисти боклука

Още обществени тоалетни

Да не подвига налозите

Да спре противозаконните градежи

Нищо

Оставка

Георги Георгиев съобщи, че това, което се случва в СОС, е политическа полигамия с нов брак, а " сътрудника Бонев го употребяват като момче за мокри политически поръчки ".

Антон Хекимян се надява да не минат чак 3 месеца, до момента в който не се направи " новото семейство " в Общинския съвет.

Заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Томислав Дончев направи коментар в типичния си жанр - въпреки да може да разбере, че има политически брак принудително, му е мъчно да разбере другият сътрудник да кръшка. Само преди 10 дни се обсъждало дали Бойко Борисов ще поддържа Терзиев, а след изборите се оказало, че Българска социалистическа партия били допустим сътрудник. Първо управляваш с Радев, след това управляваш с ГЕРБ, с цел да не пристигна ГЕРБ, а в този момент взаимоотношението с Българска социалистическа партия и Възраждане, още веднъж, с цел да не пристигна ГЕРБ. Това и квантовата механика не може да го изясни, подходи иронично Дончев в обясненията си за конфигурацията в СОС след локалните избори.

ГЕРБ ще разсъждават и ще мислят дали да поддържат Вили Лилков от Синя София за ръководител на СОС, стана ясно в отговор на въпрос на News.bg.

Георгиев се опълчи и на вероятно подстрекателство, че положителният кмет Терзиев няма да може да работи и че градът ще спре. Половин милиард лв. има по сметките на Столичната община - бюджет, който приехме след дълги договаряния, над 3 хиляди души послушание на кмета, които работят, сподели Георгиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР