Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които

...
Общинските избирателни комисии обявиха съставите на новите общински съвети, които
Коментари Харесай

Вижте кой ще управлява Благоевград, Бургас и Варна през следващите 4 години

Общинските изборни комисии оповестиха съставите на новите общински препоръки, които ще взимат решенията през идващите 4 години.
БЛАГОЕВГРАД
С най-вече общински съветници в 41-членния локален парламент може да се похвали Вътрешна македонска революционна организация – 6-има. Следват: ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Гергьовден “ – по 4-ма; ПП-ДБ, Съюз на свободните демократи и Политическа партия „ Свобода “ – по 3-ма; Българска социалистическа партия, „ Левицата “, Съюз на демократичните сили, Обединени замеделци, Земеделски съюз „ Ал. Стамболийски “ – по 2-ма, а най-после са: Има Такъв Народ, „ Пряка народна власт “, Партия на зелените, Движение „ Напред България “ – с по един.


БУРГАС
С най-вече общински съветници в 51-членния локален парламент предстоящо е ГЕРБ – 19. Значително обратно с по 4-ма остават ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “. По 3-ма имат „ Средна европейска класа “, „ Български напредък “, КОД и „ Левицата “. Следват: Има Такъв Народ, МИР, локална коалиция „ Граждани за общината “ – по 2-ма; СБОР и Движение за права и свободи – по един.


ВАРНА
С най-вече общински съветници в 51-членния локален парламент във Варна могат да се похвалят от ГЕРБ и ПП-ДБ – двете (не) съдружни на национално равнище партии са спечелили по 8 мандата. Следват: „ Възраждане “ – със 7 съветници; локална Коалиция опция на жителите – с 6-има; Земеделски съюз „ Ал. Стамболийски “ и локалната коалиция „ Български гласъ “, доминирана от от Съюз на свободните демократи и ЗНС – по 5-има; Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – по 3-ма; „ Левицата “ и Има Такъв Народ – по 2-ма; Съюз на демократичните сили и локалната коалиция „ Свобода “, доминирана от Вътрешна македонска революционна организация – по един.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР