Общински охранител е забелязан да танцува на Гребната база в

...
Общински охранител е забелязан да танцува на Гребната база в
Коментари Харесай

Общински охранител впечатли с танц на Гребната в Пловдив

Общински охранител е видян да танцува на Гребната база в Пловдив. С палка и белезници на кръста общински охранител от Пловдив обра овациите на Гребната база. Той е сниман по какъв начин танцува и се забавлява на отминало събитие, състояло се на голямото спортно оборудване в града под тепетата, написа GlasNews.bg. Младеж е снимал танцовите умения на охранителя, а видеото е оповестено в Tik-Tok. От фрагментите е видно, че охранителят няма терзания от това, че е в униформа. Мъжът разклаща ханша си, щрака с пръсти и отпива от енергийна напитка.
Кадрите несъмнено станаха вайръл в платформата за видео издание. Към този миг видеото е събрало съвсем 200 хиляди проявления и 9 хиляди лайкове.
„ Когато е 7 сутринта и излизаш от бара, само че музиката към момента те държи и продължаваш да си припяваш “, това е написал младежът, разгласил видеото.
Кръшните танци на служителя, който показва непукизъм и положително въодушевление, развеселиха Tik-Tok потребителите. Някои хора написаха в мненията, че познават мъжа и прибавиха, че той е доста добър и радостен човек.
„ Човекът е супер занимателен, благ и добър. Не е за насмешка, а в противен случай – би трябвало да му се радваме, че си живее живота и се радва на всичко към него! “, написа Niccolle Niccollowa.
„ Ванката е неповторим! Толкова позитивен човек рядко се среща “, разяснява Lina.
„ Ванката е доста добър и радостен човек, работила съм с него “, добави ShinePawsGrooming.
Според други хора обаче служителят, който работи в областта на сигурността, се излага с дейностите си.
„ Поредната излагация. Като си на работа най-малко малко въздържаност би трябвало, въпреки всичко е защита, не танцьор “, гласи коментар.
„ Вчера го загледах на Гребната и си споделих: Брат, тоя облик не е за защита “, написа TrafficEvader.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР