Общински и държавни структури, както и частни фирми в Пловдив

...
Общински и държавни структури, както и частни фирми в Пловдив
Коментари Харесай

Търсят експерти в земеделието с висше срещу 510 лева

Общински и държавни структури, както и частни компании в Пловдив са оповестили преференциални на пръв взор свободни работни места. Бърз обзор обаче демонстрира, че несъответствието в заплащането в държавния и частния бранш е непреклонен.

11 са свободните позиции в района за държавни чиновници. Пет от тях са към Областна дирекция " Земеделие " Пловдив, с месторабота в общинските служби по земеделие в Пловдив, Брезово, Хисаря, Родопи и Първомай. Изискването към претендентите е да имат висше обучение, само че стартовата заплата е 510 лева С 90 лева е повече възнаграждението за основен специалист, което дават в Държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси ", филиал Първомай. 

За основен юрист са оповестили конкурс в Басейнова дирекция " Източнобеломорски регион " - Пловдив. Който го завоюва, ще се разписва на 900 лева съществена заплата. Към Агенцията за обществено подкрепяне също търсят хора, само че съгласно позицията заплатите са 650 и 700 лева

Дипломирани инженери със компетентност " ВиК ", " Транспортно строителство " и " Електроинженер ", могат да потърсят работа в община Пловдив. В обявата оповестена в jobs.bg, не е посочено месечното заплащане. В районните кметства " Източен " и " Южен " също има свободни работни места. Най-високата брутна заплата, която е оповестена - от 1000 до 1200 лева, е за шеф в детска ясла в регион " Източен ". Иначе старши експерт " Кадастър и регулация " към същия регион ще взима без удръжките 660 лева. 

Последните предложения в jobs.bg, оповестени от частни компании, са в разнообразни сфери на стопанската система. Заплащането при тях не пада под 1000 лева В мебелна компания търсят човек с френски език, като дават обещание заплата до 2000 лева До 3 бона стига възнаграждението за медицински представител, като с изключение на медицина претендентът може да е приключил фармация, химия, биология или съответстващо обучение с природонаучна устременост. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР